Hogy tudok Amerikából rendelni bankkártyával egy webshopból?
Egy ameriaki webshopból szeretnék rendelni, de sose csináltam még.
30$ maga a termék, 14 a szállítás.
Ehhez mindenképpen szükségem van paypalra?
OTP-s, Mastercard kártya. De nem dombornyomott.. Azt hiszem..:P
Egyáltalán ha FT-ban van a pénz a kártyán hogy utalok dollárt?
köszi ha segítetek..
tudom most éppen az van kiírva h nem lehet rendelni de júniustól lehet...
ha a paypalról is írna vki pár szót azt megköszönném:)
Mastercard és nem dombornyomott? Biztos, hogy nem Maestro? Mert a Mastercard az használható internetes fizetésre, a Maestro nem.
Ha bankkártyával fizetsz, akkor nem kell külön regisztrálnod a Paypal-on, bár érdemes.
Ha nincs olyan kártyád, amivel fizetni tudnál, akkor pedig regisztrálni kell a Paypla-ra (annyi kábé, mintha a GYIK-re regisztrálnál), és a Paypal számládra kell utalni a pénzt. Ez egy országon belüli utalással megoldható.
A forint/dollár konverziót, meg a Paypal megoldja, de ha ő nem , akkor vagy a bank vagy a kártyatársaság.
Jajj nagyon köoszi:)
örök hála!
Az van írva a kártyára h MasterCard.. de a felülete nem dombornyomott... Vagyis nem tudom pontosan milyennek kéne lennie:D
de ha Mastercard, és mondjuk nem kell hozzá Paypal akkor hogy/hova utalom a pénzt?
elolvastam ezt tehát és azt írja h ugye bankszámlaszám mindenképpen kell, de bankkártya nem feltétlenül..
ez picit zavaros...
"de ha Mastercard, és mondjuk nem kell hozzá Paypal akkor hogy/hova utalom a pénzt?"
Pontosítanék. Regisztrálni nem mindig kell, hogy Paypalon keresztül fizess. Gyakran a weboldal, ahol vásárolsz átirányít a Paypal-ra és ott elég simán megadni a kártyád számát és a többi adatot. De a Paypal-t akkor sem kerülöd meg.
Ami jó dolog, kisebb oldalról rendelés esetán, ha teheted, mindig használd a Paypal-t. Így az oldal nem fér hozzá a kártyád számához, ha pedig probléma van, akkor Paypalon keresztül is visszakérheted a pénzt.
Bankkártyával csak úgy tudsz fizetni, ha megadod a kártya számát és a többi szükséges azonosítót. Ha nem Paypalon, akkor általában maga az oldal kínál erre felületet.
A linkelt oldal teljesen jól elmagyaráz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!