Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy fizethetek OTP Szép...

Hogy fizethetek OTP Szép kártyával?

Figyelt kérdés
Az előleg fizetését követően folyton azt írja, hogy sikertelen vásárlás. Lehet a hétvége miatt nem lehet vele utalni? :/

2012. máj. 27. 20:53
 1/8 anonim válasza:
Kérd meg szépen :D
2012. máj. 27. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
A hétvége nem lehet gond. A kártyán 3 féle keret van, lehet, h pl. a szállás keretről akarsz fizetni, és nincs elegendő pénz rajta. Nézd meg a neten az egyenlegedet.
2012. máj. 27. 21:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Szállást akarok és elvileg csak olyanom van :-\
2012. máj. 27. 22:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Szállást akarok, de vendéglátásom van... Hogy lehet átàllitabi?! o_O
2012. máj. 27. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:

:-(( Sejtettem, annak idején nekem is elrontotta a munkáltatóm.

A baj, hogy Te nem tudod átállítani, csak a munkáltatód. Esetleg az OTP, bár sokra nem számíts, nekem hetekbe telt mire átvezették az eredeti kérésemnek megfelelően.

2012. máj. 28. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy szállásra MINDHÁROM keret felhasználható! Tehát az étkezési is meg a szabadidő keret is. Fent van az OTP szépkártya weboldalán.
2012. máj. 28. 12:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor még is, miért nem tudok fizetni?
2012. máj. 28. 15:08
 8/8 A kérdező kommentje:

A Vendéglátás és a Szabadido alszámlákra feltöltött összegeket

belföldi szálláshely díjának kifizetésére is felhasználhatja! -> ezt írja a honlap :/ Én már tényleg nem értem :S

2012. máj. 28. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!