Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van itt olyan, aki 15 millió...

Van itt olyan, aki 15 millió forint körül vett fel lakáshitelt?

Figyelt kérdés
Most akarunk házat venni és annyira félek h majd nem tudjuk fizetni...évek óta csak várunk várunk...albérletben lakunk és végre szeretnénk egy saját házat és családot alapítani...borzalom az élet panelban, szörnyű szomszédokkal...állandó zene, kiabálás.. stb..sokszor aludni alig tudunk. jó lenne már egy kertes ház...van munkánk de mi lesz később ha netán nem lesz?sajnos senkinek sem 20-30 évere tuti biztos a munkahelye...átlagosan keresünk...Ti tudtátok fizetni? mennyire értetek egyet azzal az állítással, amit sokan hangoztatnak, hogy inkább a sajátomat fizessem mint az albérletben másét?... 40 ezer albérletet fizetünk.szeretném, félek az egésztől...

2012. máj. 24. 18:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem mit mondasz. Konkrétan az egyik ismerősünk foglalkozik ezzel és mondta h segít mindenben. Egyébként meg bármikor bármi történhet bárkivel...lehet holnap elüt az autó bármelyikünket vagy akármi...
2012. máj. 27. 17:24
 12/15 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

Nem mondom, hogy járd végig a bankokat, mert felesleges. De pénzügyekben nincs barátság és hosszú időre kötöd majd le magad a havi részletekkel és a kezdeti költségek sem utolsók. Kérj ajánlatot az ismerőstől, de ha megvan az ajánlat tőle, akkor kérj mástól is. Ezzel vagy alátámasztod, hogy tényleg jó szakember és jó kalkulációt kaptál vagy rájössz, hogy van jobb is. Gondolom nem vagy a saját pénzed ellensége... ?

A héten is hallottam egy tapasztalatot, akit a "barátnő" tanácsadó vágott át...

2012. máj. 27. 21:23
 13/15 anonim válasza:
Jó napot kívánok,Én édesapámmal legalább egy 20-25millió forintos hitelt kívánunk,felvenni,édesapámnak van családi háza,nem minimálbéres bejelentett jövedelme,szeretnénk egy már biztos,befektetést,eszközölni,a törlesztőrészlet havi 1000 eu ig,mehet nem tudom,ezek mellet milyen lehetőségek lennének,előre is köszönöm.
2012. szept. 23. 01:32
 14/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!!

Sikerült azóta megvenni a házat? Mi is most szeretnénk 15 millió forintot felvenni lakásvásárlásra

2014. febr. 25. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi is most fogunk. Durván változtak a kamatok. Az állami támogatás több mint a kamat, azaz kevesebbet kell a végé visszafizetnünk mint amennyit felvettünk. Szegény devizahitelesek, most eret vághatnak.
2014. febr. 26. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!