Hogyan lehet manapság 2 millió hitelt felvenni használt lakásra? Mik a feltételek?
Hetente intézek ilyen és hasonló ügyet, tehát talán hiteles vagyok. :)
Mire vagy kíváncsi?
Lakásvásárlási hitelnél a banknak megfelelő fedezet, megfelelő jövedelem és kellő önerő kell.
Vannak bankok, akik kezdeti díj akciókat adnak, illetve vannak bankok, akik kiemelt kedvezményt adnak, ha a hiteled kiemelt hiteltanácsadó partneren keresztül intézed.
mit küldtem én? A linket nem én küldtem.
írd meg azokat az adataid, amiket fentebb írtam, hogy kellenek és akkor meg tudom írni, hogy hitelképes vagy-e. Anélkül nehéz. :)
közben látom elküldted az adatokat...
szóval a fedezetet nem fogják elfogadni a bankok, mert 2milliós fedezet nem elég a bankok 99%-ának. OTP vagy a helyi takarékszövetkezetek elfogadhatják a fedezetet, de ők pedig a kötelező 25% önerőnél többet fognak kérni.
Amúgy banki viszonylatban, ha mondjuk 6milliós lakáshoz kellene 120ezer ft bruttóval 2millió lakáshitel, akkor megkapnád.
Ha megírod az irányítószámot, hogy hol vásárolnál, akkor egy OTP-és előszűrést tudok Neked csinálni, hogy egyáltalán befogadnak-e adott településről ingatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!