Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior átutalás díja...

OTP Junior átutalás díja mennyi lehet?

Figyelt kérdés
PayPay-al utalnék át cirka 20000Ft-ot külföldre. Nem akarom hogy több ezrekkel kevesebb legyen a pénzem. Tudja valaki mennyivel rántanának le?

2012. máj. 14. 18:21
 1/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, hogy működik. Fontban számolják ott az árakat és nem tudom, hogy az most hogy működik.
2012. máj. 14. 18:23
 2/2 Laller001 válasza:

Én a múlt hónapba vásároltam interneten első PayPal-os fizetésem történt így meg.

A folyamat a következő volt:

1. Regisztráltam a bankkártyámat a PayPal-nál

ez kb 250Ft-ba kerűlt (pontosan már nem emlékszem)

2. A webshopon fizetésnél rákattintottam a PayPal-os fizetésre, ezután átdobott a Paypal weboldalára. Bejelentkeztem és bankkártyás fizetéssel kifizettem a terméket. A kártyámról csak azt az összeget vonták le amit a shop kért. Az otp pedig semmit mivel ez kártyás fizetésnek minősült és az ingyenes.

2012. máj. 17. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!