Hitelügyintézőnek illik vmi ajándékot adni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem fel lakásvásárlás céljából hitelt, mindent magam intéztem, de a bankban az ügyintézőm nagyon kedves, és segítőkész volt mindig, mivel én elég hülye vagyok a pénzügyekhez, mindig türelmesen szájbarágósan elmagyarázta milyen papírokat kell intéznem. Szóval, most hogy lassan lezárul ez az egész ügy, jövőhéten utalja a bank a hitelt, illik-e vmi kisebb ajándékot vinni az ügyintézőnek köszönet képen? (tudom, hogy ez a munkája és ezért kapja a fizuját, de mégis...)2012. máj. 10. 18:30
1/9 anonim válasza:
Sosem adtam, miért kellene? A munkáját végezte.
3/9 anonim válasza:
Én vittem neki egy üveg pezsgőt és egy doboz bonbont,igaz ez még 2002-ben volt.
4/9 anonim válasza:
Kedves dolog, ha veszel neki. El is fogadhatja.
Én hiteltanácsadó vagyok (és sajnálom, hogy lecsúsztam Rólad :)), én is van, hogy kapok az ügyfelektől valami apróságot a végén és szoktam neki örülni (bár a legnagyobb ajándék, ha majd ajánlják a munkám az ismerőseiknek)
Amúgy van most olyan bank, ahol nem cél a hitel kihelyezése, így nem is kapnak rá plusz pénzt a bankosok, ahogy eddig... Egyébként én a saját ügyintézős kapcsolataimnak szoktam vinni meglepit, de én hosszú távon dolgozom együtt velük.
Ha jobban érzed magad tőle, akkor vigyél egy doboz csokit. :)
Melyik banknál intézted amúgy a hiteled?
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Jobban érezném magam tőle, mert tényleg nagyon rendes és türelmes volt, ha nem vinnék neki vmit, olyan "hálátlannak" érezném magam.. Nem nagyon dolog, tényleg csak egy csoki vagy ilyesmi, és mivel nő, sztem örülne is neki. De tényleg, hogy ha nem ciki... :))
2012. máj. 10. 21:24
6/9 anonim válasza:
Én a vásárlók könyvébe szoktam írni ilyenkor, hogy XY munkájával mennyire meg vagyok elégedve, és hogy másoknak is őt ajánlod. Ilyent is lehet írni. És ezt a főnöke is nagyon értékeli. Lehet, hogy jobban esik neki mint egy csoki.
8/9 A kérdező kommentje:
tegnap 17:37
Vásárlók könyve?? Az hol...? Nem hallottam még ilyenről..
2012. máj. 12. 00:12
9/9 anonim válasza:
Nagyon ritkán kapunk ajándékot, nem is várjuk el, hiszen tényleg ez a dolgunk. Vásárlók könyve nincs, a banknál ezt a szerepet a vélemény/panaszbejelentő lap tölti be. De a bank honlapján is lehet írni véleményt,ezt elküldik a főnökének is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!