Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kaphatok hitelt, ha nincs...

Kaphatok hitelt, ha nincs munkahelyem?

Figyelt kérdés

Nem dolgozom, még diák vagyok.

Havi 40 ezer "jövedelmem" van, az árvasági járulék.

Számítógépet szeretnék hitelre vásárolni, így lehetséges?

2012. máj. 8. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Áruhitelt talán igen, folyószámla hitelt nem valószínű, hogy adnának.
2012. máj. 8. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Nahát, kis reménysugár.

Megkérdezem az üzletben majd.

2012. máj. 8. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, hogy mindenféle munkáltatói igazolást kérni szoktak az áruhitelre.

esetleg mond, hogy van jövedelmed. de általában segélyekre, ellátásokra nem szokás hitelt adni.

ha dolgoznál, akkor határozatlan szerződést kérnének. Az esetedben olyan az ellátásod, hogy ha nem mész suliba, lelépsz, akkor azonnal megvonják tőled. Nem vagy jó adós szerintem a szemükben.

Én a helyedben megtanulnék spórolni, gyűjteni, vagy elmehetnél dolgozni, itt a nyár. 1-2 hónap alatt összeszednél egy jó gépre.

2012. máj. 8. 10:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából nem túl fontos 40ezerből is összetudnék dobni egy gépet, de akár októberben is akkor 3 hónapot utalnak egyszerre, mert nyáron nem utalják.

Dolgozni? Bejelentett munkahely mellett megvonják az árvaságit.

2012. máj. 8. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem küldték régen diákmeló mellett. nem volt vele gondom. battyogj be a nyugdíjfolyósító ig-be ha pesti vagy és kérdezd meg. (gondolom még mindig oda tartozik)
2012. máj. 8. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!