Feljelenthetem a bankot, amiért nem küldte ki (a törvényben előírt) február 15-ig a tavaly befizetett lakáshitel törlesztésről az igazolást? Lehet, hogy emiatt nem vehetem igénybe a visszatérítést, mivel másfél hete nem küldik kérésemre sem.

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
És hogy bizonyítod, hogy nem küldték ki? Csak mert az ilyen leveleket sima postázással küldik, nem tértivel....
2012. máj. 7. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk,én nem azon törném a fejem,hogy feljelentsem őket vagy sem,hanem személyesen bementem volna a bankba és ott személyesen kértem volna ki a papírt.Bizonyítani úgysem tudod,hogy elküldték vagy sem.
2012. máj. 7. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Voltam bent személyesen. Tettem panaszt, és semmi eddig.Ha valamit törvény ír elő, akkor minimum ajánlottan kellene küldeni...nagyon berágtam rájuk, mert nagyon szemét módon viselkednek.
2012. máj. 7. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát tévedsz, nem kell ajánlottan kiküldeni. Az adóbevallást is törvény írja elő, de a NAV-nak nem kell ajánlottan küldenie a nyomtatványokat...
2012. máj. 7. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
A lakáshitel-kedvezményt nem törölték el néhány éve? Vagy a régebbi hitelesek még igényelhetik?
2012. máj. 7. 15:25
 6/8 A kérdező kommentje:
nem a NAV, hanem a bank küldi. nem törölték el, én még igénybe tudom venni.
2012. máj. 7. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívathatod a főnököt, osztályvezetőt, beírhatsz a panaszkönyvbe, azt nem szeretik. A kib@szosdi azonban társasjáték. :-(
2012. máj. 8. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én pl. addig nem mentem el, míg kezembe nem volt a papír.
2012. máj. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!