Erste diákszámla vs. MKB Student. Ti melyiket ajánlanátok?
Elég sok bank honlapját megnéztem (Erste, MKB, OTP, CIB, UniCredit), a szempont az volt, hogy a lehető legkevesebbe fájjon a számlanyitás és -fenntartás, így a legjobbnak az Erste és az MKB diákszámláját találtam, viszont köztük nem tudok dönteni, ebben kérném a segítségeteket! Ti melyiket ajánlanátok? Melyik megbízhatóbb, ügyfélbarátabb stb?
16 vagyok, főleg nyáron diákmunkához kellene.
Szia! Mostanság néztem én is diákszámlákat, és az Erste futott be nálam nyertesként. MKBnál a 310 Ft/bankszámla számlavezetési díj nagyon elrettentett. Az, hogy melyik bank mennyire megbízható, nem tudok mit mondani. Csak annyit, hogy ahol jelenleg vagyok (OTP) nincsenek jó tapasztalataim.
Egyébként ha nem akarsz konkrétan készpénzt felvenni, akkor szerintem az Axa visz mindent.
Nekem erstésem van és meg vagyok vele elégedve. ingyenes utalás ingyenes készpénzfelvétel havi kettő.. és ingyenes a számlavezetés is.
én már nem vagyok diák se de ezt életkorhoz kötik szóval 26 éves koromig ez meg van oldva.
és ami miatt még ügyfélbarát szerintem h online kis összegeket is le lehet kötni... pl már 10 ezer forintot is. diákként ez nagy segítség
Első vagyok.. most olvasom:
A kondíciós lista első pontjában ez áll:
Havi számlavezetési díj: 310 Ft/bankszámla
Lentebb a Student díjcsomagnál:
4. Bankszámlavezetési díj:ingyenes 1 db forint alapú bankszámla
Hát ez zavart meg engem.
Így már szimatikus az MKB is.. Sőt.. Mastercard Unembossed kártyát is adnak, amivel lehet neten fizetni ( nekem ez szempont), az Erstenél viszont Visa Electront, amivel jellemzően nem lehet, viszont az Erstenek meg több ATMje van ( legalábbis én így vettem észre)... Elgondolkodtató.
A Student csomaghoz kapcsolódó ingyenes szolgáltatások
Ösztöndíjad, diákhiteled, zsebpénzed számlavezetési díj nélküli bankszámládra utaltathatod.
Éves díj nélküli MasterCard Unembossed bankkártyáddal vagy 1 db egyedi arculatú MasterCard Unembossed Student PayPass bankkártyáddal kedvezményes 590 Ft éves díjért, mellyel itthon és külföldön is kényelmesen fizethetsz, sőt havi két alkalommal díjmentesen vehetsz fel készpénzt bármely belföldi ATM-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!