Kaphatok valahol hitelt?

Figyelt kérdés
Felmondási időmet töltöm.2éve dolgozom,nettó 75-80ezret kerestem.Amint letelik a felmondási időm,egyből kezdek az új helyemen,ahol nettó 175ezret fogok keresni.Autót szeretnék vásárolni,melyhez szükségem volna 2-3száz ezer ft-ra,ez lehet személyi kölcsön is,csak legyen valami.Lehetséges így hitelhez jutnom?
2012. máj. 5. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Természetesen kaphatsz. Mivel van rendszeres jövedelmed ezért valószínűleg tudod törleszteni a havonta esedékes összeget.

A bank ilyenkor csak azt vizsgálja, hogy milyenek a korábbi banki kapcsolataid (volt-e már hiteled, van-e rendszeres jövedelmed, törlesztetted-e rendszeresen a hiteledet ha volt, vezetsz-e az adott banknál folyószámlát, van-e megtakarításod, tudsz-e kezest bevonni vagy valamiféle biztosítékot felajánlani stb).

Úgyhogy szerintem sima ügy. :)

2012. máj. 6. 15:09
 2/2 Szentirmainé ***** válasza:

Sajnos ez nem igy van!!! Ha megszakitod a munkaviszonyodat és nem olyan cégnél folytatsz, ami az előző jogutódja, ugy ki kell várnod a 3 havi véglegesitést és a 3 folyószámlán megjelenő jövedelmet.

Nekem ez a szakmám, igy sajnos jobb hirem nincsen.

2012. máj. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!