Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol van folyószámlád? és...

Hol van folyószámlád? és miért ott?

Figyelt kérdés

milyen a kamatozása és egyéb költségei?

most szeretnék bankot váltani, és kiváncsi lennék a véleményekre!

2012. máj. 5. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
K&H azért ott mert amikor 14 évesen újság kihordást vállaltam akkor olyan forma nyomtatványt nyomtak a kezébe annak akinek nem volt még bankszámlája. de amúgy tökéletesen bevált havi 4 ingyenes kp felvét, 10ft/ sms, 690ft a számla vezetési díj havonta amit hajlandóak elengedni ha 1 hónapban 150ezer érkezik a számlára
2012. máj. 5. 20:51
 2/7 kapo1588 ***** válasza:
Axa és gránit bank. Azért mert mindkettő ingyenes, és jók a látraszoló kamatok (gránit pl 5 % látraszóló)
2012. máj. 5. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Raiffaisen otp kh unicredit otpt kivéve a többi ingyenes
2012. máj. 6. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:

mennyi pénz érkezne a bankszámládra havonta?

ettől függ többek között, hogy hol éri meg számlát nyitnod...

2012. máj. 6. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

A budapest banknál.

Azért itt, mert mikor a munkahely kötelezővé tette a bankszámlát, itt nyitott folyószámlát a dolgozóinak.

Havi 400-500ft között szokott lenni a díja. Van állandó megbízásos utalásom, csoportos díjbeszedésem, megtakarítási számlám, havi egy-két pénzfelvételem, netbankom. Nem tudom más bank díjaihoz képest milyen ez, de az egyik válaszban olvasott hatszáz valamennyis folyószámla díjhoz képest szerintem nem rossz.

2012. máj. 6. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Unicredit, mert a munkahelyem velük van kapcsolatban, és a dolgozóknak kedvezményes feltételeket adnak. 499 a havidíj, ebben korlátlan internetes utalás van ingyen, kp. felvét Unicredites automatából amúgy is ingyenes, látraszóló kamat nem sok, de ha van plusz pénz, azt le szoktam kötni.
2012. máj. 6. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Unicredit van nekem is. Kiemelt ügyfél vagyok, mint az utolsó hozzászóló, így megéri.
2012. máj. 6. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!