Melyik a legjobb bank?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi azoktól akik építkezésbe fogtak, vagy épp építkezésben vannak,esetleg építkezés előtt állnak. Majd mi is szeretnénk építkezni,persze nem holnap... csak tájékoztató jelleggel érdekel a dolog egyenlőre.

Részletesen,ha kérhetném.

Előre is köszönöm és csak komoly válaszokat várok!!

UI:Ebben a rendszerben,kormányban még biztos nem vennék fel hitelt.

2009. jún. 23. 16:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát építkezési hitelre gondoltam,mennyit lehet,érdemes felvenni,mennyi időre, stb stb.
2009. jún. 23. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy egy évmúlva meyik bankkal lesz érdemes üzletet kötni ( egyáltalán melyik lesz életképes ),ma még nem lehet megmondani.Én csak azt tudom,hogy sem az OTP-vel,sem a BB-vel nem kötnék semmilyen üzletet,mert rosszak a tapasztalataim velük kapcsolatban.( Korrektség,számlavezetés pontossága stb.)Másnak talán másik bankkal vannak roszz tapasztalatai.
2009. jún. 23. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát a következö sem lesz jobb, söt lehet rosszabb lesz, ezzel az erövel életed végéig várhatsz. Amúgy hitel ellenes vagyok, mert nincs jó tapasztalatom.

De hogy a kérdésre válaszoljak.

Nekünk volt régebben OTP-s hitelünk lakásra, és minden simán ment söt én eddig az OTP-vel mindig meg voltam elégedve, ha azt mondja megadja a hitelt akkor nem fog az utolsó percben kiderülni hogy még sem, vagy hozz még 200 papírt.

Viszont az építkezéshez rábeselésre a Reiffeisen bankot vetük igénybe, és lassan ment minden, egy vagyopn kezelési költséget kifizettünk, és ezer papír kellett.

Aztán egyszer akartunk ING banknál hitelt felvenni lakásrvásárlásra, de a végén nem adták meg pedig 70 %-nk meg volt. Ott egyértelmüen az ügynök rontotta el a kérelmet, nem is lakásra kérte a hitel, szóval az utolsó percben anyukámék adtak még pénzt így kitudtuk fizetni.

2009. jún. 23. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!