Melyik a legjobb bank?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi azoktól akik építkezésbe fogtak, vagy épp építkezésben vannak,esetleg építkezés előtt állnak. Majd mi is szeretnénk építkezni,persze nem holnap... csak tájékoztató jelleggel érdekel a dolog egyenlőre.
Részletesen,ha kérhetném.
Előre is köszönöm és csak komoly válaszokat várok!!
UI:Ebben a rendszerben,kormányban még biztos nem vennék fel hitelt.
Hát a következö sem lesz jobb, söt lehet rosszabb lesz, ezzel az erövel életed végéig várhatsz. Amúgy hitel ellenes vagyok, mert nincs jó tapasztalatom.
De hogy a kérdésre válaszoljak.
Nekünk volt régebben OTP-s hitelünk lakásra, és minden simán ment söt én eddig az OTP-vel mindig meg voltam elégedve, ha azt mondja megadja a hitelt akkor nem fog az utolsó percben kiderülni hogy még sem, vagy hozz még 200 papírt.
Viszont az építkezéshez rábeselésre a Reiffeisen bankot vetük igénybe, és lassan ment minden, egy vagyopn kezelési költséget kifizettünk, és ezer papír kellett.
Aztán egyszer akartunk ING banknál hitelt felvenni lakásrvásárlásra, de a végén nem adták meg pedig 70 %-nk meg volt. Ott egyértelmüen az ügynök rontotta el a kérelmet, nem is lakásra kérte a hitel, szóval az utolsó percben anyukámék adtak még pénzt így kitudtuk fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!