Kell a szüleim jelenléte a bakkártya ígénylésnél?
Figyelt kérdés
Bocsánat, nem találtam jobb katehóriát. 15 éves vagyok, és szeretnék egy bankkártyát. Erre utálnák a szüleim a havi pénzt, meg ilyesmi, és ez egy jó megoldás, mert a büfékben nem tudom elherdálni, és amúgy is lusta lennék folyton pénzt leszedni.:D
A szüleim sajnos nem érnek rá jóformán soha, így nem tudnának eljönni velem. Ha elmegyek egy bankba, akkor megcsinálják nekem? Tudok igényelni? Vagy nekik is jelen kell lenniük?
2012. máj. 2. 17:47
1/3 anonim válasza:
szerintem mivel van személyid te is nyithatsz.de abba a bankba menj ahol nekik is van számlájuk és vidd az ő számlaszámukat is
2/3 anonim válasza:
Mivel még nem vagy nagykorú, ezért legalább egyiküknek jelen kell lennie a számlanyitásnál.
3/3 Shai-Hulud válasza:
BAKKÁRTYA??? :-DD
Hát ahhoz biztosan kellenek a szüleid.
Sőt, még a bankkártyához is, amíg nem vagy nagykorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!