Mi van, ha rossz helyen írtam alá a bankkártyát?
Figyelt kérdés
Nem az aláírás-részen, hanem ráírtam arra a szürke csíkra a tetején. :D Nagyon megszívtam, vagy csak körbe fognak mindenhol röhögni?2012. ápr. 30. 10:21
1/3 anonim válasza:
valószínüleg tönkretetted a mágnescsíkot.akkor pedig nem működik.
menj egy ATM-hez és próbáld ki, hogy egyáltalán olvassa-e
2/3 anonim válasza:
Ha normális filccel írtad alá akkor nem hiszem, hogy bármi baja is lenne a mágnescsíknak. Ha viszont valami jó hegyes töltőtollal szántottad végig akkor lehet, hogy elcseszted. Legegyszerűbb módja, hogy megtudd próbáld ki egy atm-nél.
Írd alá még egyszer azon a fehér csíkon ahol kell és használd egészséggel. (A te kártyád ilyen lesz. Két aláírásos.)
Senki nem fog kiröhögni. Az atm-ek elve nem röhögnek, a pénztárosok meg xarnak bele.
3/3 anonim válasza:
Ha szegyelled a dolgot bemesz a bankba es azt modod el hagytad es kapsz par szaz forintert egy ujat 2 het mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!