Ha a tavalyi évben kifizettem egy kintlévőségkezelőnek a vásárlási kártyám utáni összes költséget akkor hogy lehet az, hogy egy másik ilyen cég követel még rajtam 20000 ezer forintot?
Figyelt kérdés
Az első cégtől hiába kértem a nullás igazolást nem küldték ki. Ki tudna segíteni, hogy nem huzzanak le mégtöbb pénzzel?2009. jún. 22. 16:23
1/9 anonim válasza:
Van valami bizonylatod arról, hogy kifizetted az előzőt?
2/9 anonim válasza:
Igen a bizonylatokat kellene elfaxolni, vagy a másolatot postán elküldeni, minél hamarabb.
3/9 A kérdező kommentje:
A második követeléskezelő azt mondta, hogy menjek be a bankba és kérjek 0-ás igazolást.A bank azt mondta, hogy nincs már náluk az eset mert eladták nekem kell a két céggel viaskodnom.Az első követeléskezelőtől most kértem 0-ás igazolást.Azt mondták majd küldik.Megjegyzem már tavaly októberben is kértem de nem ért ide.Minden befizetésről megvan a csekkem.Az elsö cég azt mondja, hogy lát valami tartozást ami engem már nem érint mert náluk is le van zárva az eset.A fizetésemből letilthat egy ilyen cég?
2009. jún. 23. 08:26
4/9 A kérdező kommentje:
Bonyolódik a dolog.Az elsö cég megkérte a 0-ás igazolást a második cégtől aki követeli rajtam a pénzt.
A befizetést igazoló csekket nem kérte tőlem senki.
Ma felhívott egy férfi szintén a második cégtől.Elkezdett fenyegetőzni, hogy végrehajtás elötti utolsó figyelmeztetés és mondjam meg mikor fizetek.
Ez egy ördögi kör.Mikor lesz ennek vége?
2009. jún. 23. 14:16
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek aki válaszolt vagy válaszolni fog.
2009. jún. 23. 14:23
6/9 anonim válasza:
Második voltam. Kérd ki magadnak, hogy ilyen hangon beszéljen veled. Legyél határozott, kérjék faxszámot, hogy hova faxold el a csekkek másolatát. Lehet, hogy miután eladta a bank a tartozásod, még utána számoltak el kamatot. Ha így volt, akkor is csak a különbözetet kellene fizetned. Ha irásban válaszolsz nekik, akkor van nyoma. Csak telefonban, az kevés. A csekkek másolata mellé irj egy levelet, hogy te már ennek meg ennek a behajtónak már fizettél, a továbbiakban zaklatásnak veszed, ha nem hagynak békén. Ha kétszer adta el a tartozásod a bank, az már nem a te bajod. A bizonylatokat ki ne add a kezedből. Ne félj tőlük, legyél határozott!! Sok sikert!!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az újabb fejlemény az, hogy állítólag amig én 8 hónap alatt kifizettem a tartozást az idő alatt keletkezett a 20000 forint kamat.Hiába fizettem ki a Retro Aktív Kft-nek a tartozást a követelést a Dél Pannon Zrt inditotta el és követeli a 20000 forint kamatot. A Retro Aktívnál már le van zárva az ügyem és Ők sem értik mit követelnek még tőlem.Most megpróbálják ezt kideriteni. Őrület.Valaki érti ezt?
2009. jún. 24. 14:06
8/9 anonim válasza:
Hogy keletkezhetett még kamattartozásod, ha egyszer eladták a behajtónak a tartozásodat? És ez már uzsorakamat, vagy ekkora nagy összeggel tartoztál, hogy ilyen sok lenne a kamat? Valami nem egyenes ebben a dologban. (nem veled)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.A kintlévöségkezelö -aki megvette a Cib banktól a hitelemet- elengedte a 20000 forintos kamattartozásomat mert kis összeg. Hurrá
Mindenkinek szép napot.
2009. jún. 26. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!