Adósságrendező hitelt szeretnék felvenni melyik banknál a legmegfelelőbb?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 15:11
1/3 anonim válasza:
Tisztában vagy vele, hogy az adósságrendező hitelnek mi a lényege? Megfelelő bankot csak akkor tudok ajánlani, ha tudom, hogy milyen adósságokról van szó és hogy van-e hozzá megfelelő ingatlan fedezeted.
2/3 A kérdező kommentje:
Teljesen tisztában vagyok vele!
2009. jún. 22. 16:27
3/3 anonim válasza:
Adósságra adósságot? Te komolyan hiszel ebben?
Szerintem még nagyobb bajba kevered magad!
Általában már az is szarvashiba ha valaki akármilyen hitelt is felvesz.
Ha rámhallgatsz készpénzé teszed mindened, és megpróbálsz eltunni a bank és a hivatalok elöl.
A szomszédom valami ilyesmivel probálkozott 9 éve az építkezésénél, hogy hitellel akart betömni hitelt, a ház még mindíg lakhatatlan amit elkezdtek akkor felujítani, helyette egy istállóban laknak a ház mogott 5 en wc furdoszoba nelkul, pedig 3 aktív keresö van a családban..
Pest megyében...
Ezek nincsenek benne a hitelreklámokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!