Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért utasítják el a bankok a...

Miért utasítják el a bankok a hitelkérelmemet?

Figyelt kérdés
-amikor munkahelyem van kettő is, fizetésem jó, hitelt még soha nem vettem föl és 6 hónapja dolgozom,23 éves vagyok. Mit vizsgálnak a bankok egy hitelkérelemért és miért tart olyan sokáig? Ha valaki bár listás hogyan tud hitelhez jutni?
2012. ápr. 24. 16:46
 1/8 Era66 ***** válasza:

Milyen hitelt szeretnél? Személyi kölcsönt, vagy ingatlan fedezetre?

BAR listán levőknek nem tudom hol lehet ma Magyarországon hitelhez jutni.

2012. ápr. 24. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem volt hiteled, akkor hogy lehetsz KHR listás? (nem BAR)

Milyen hitelt szeretnél és mennyit? Tudnád törleszteni?

2012. ápr. 24. 16:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Személyi kölcsönre volna szükségem : 3 millió ft és 60-70 körüli törlesztő az elviselhető!

Fedezet nélkül! Összesen a két munkahelyről 170 ezres fizut kapok.

A BAR listát csak kíváncsiság miatt kérdeztem, mert annyi helyen reklámozzák h már ők is pénzhez jutnak aki meg nincs fent az nem kapja meg a kért hitelét.

2012. ápr. 24. 16:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor nem hiszem h bármilyen listán fent volnék, mert még nem vettem fel soha semmilyen pénzt egy banknál sem, csak már 3 bank is elutasított ezért kérdeztem a KHR listát ami szerintem a BAR!
2012. ápr. 24. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel a bankokat, hogy miért utasítottak el, bár szerintem valószínű, hogy a munkahelyeid miatt, mert még csak féléves a munkaviszonyod, illetve, hogy bármikor megszünhet az egyik állásod.
2012. ápr. 24. 17:50
 6/8 Era66 ***** válasza:

Az egyik ok valóban a munkahely lehet, a másik viszont a korod.

25 éves kor alatt nem szívesen adnak hitelt a bankok.

2012. ápr. 24. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:

OTP adja a legmagasabb személyi kölcsönt a bankok között, ez a jövedelem 10szerese max. 170ezer ft nettóra nem ad senki 3millió forintot.

ezen kívül pontoznak ügyfélként. Pontozásnál nézik az életkorod, iskolai végzettséged, mióta dolgozol stb. korod, munkidő hossza is gyenge lábakon áll...

2012. ápr. 24. 21:07
 8/8 Frontosa ***** válasza:

3 millió személyi kölcsönhöz minimum 400 nettó kéne.

Inkább jelzáloghitelben gondolkodj.

Üdv,

2012. ápr. 25. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!