Mi baja van az OTP-nek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok utalni (pedig nagyon fontos lenne), mert nem lép be az oldalra. Beírom a számlaszámot, jelszót és nem tölt be. Azt írja ki, hogy tranzakció folyamatban és itt leáll. Próbáltam frissíteni, de nem lehet. Tegnap 3x ma 2x próbáltam. Mi van ilyenkor?2012. ápr. 17. 20:24
1/4 anonim válasza:
üfsz?
egyébként add a jelszót hátha nekem sikerül :D
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
:D és a jelszó pedig: ********
Egyébként megvan mi a baj, 2. amit belinkeltél ott látom, hogy másnak is ez a baja és ott leírták mi van. Meg tudtam csinálni, köszönöm :)
2012. ápr. 17. 21:21
4/4 anonim válasza:
Vicc.Próbálkoztam folyamatosan én is egész délután(Tudom a hozzáférési adataimat) és letiltottak 24órára.Na most döntöttem el,hogy ott hagyom az OTP-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!