Mi a véleményetek a Cofidis Megújulóhitelről?
Tényleg olyan jó ahogy le van írva, szeretném ha megosztanátok a véleményeteket velem. Vagy ha esetleg van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban.
Köszi előre is!
Én csak el tudom képzelni a "nem teljes körű tájékoztatás" alapján.
Az talán annak való, akinek bizonyos időközönként növekszik a jövedelme jelentősen.
Ennek a hitelnek nem csak az a jellemzője, hogy "megújuló".
A lényegesebb tulajdonsága nincs kimondva, miszerint minden megújulás után nő a törlesztő részlet az én következtetésem szerint, hiszen egyre nagyobb összegű az adósság, mert még az előzőt vissza sem fizetted úgy kapod igény esetén a következőt.
Aki azért igényli a "megújítást", mert visszafizetési nehézségei vannak, az elindulhat egy olyan lejtőn, amiből nincs visszaút. Elindít magának egy megállíthatatlan adósság lavinát, ami nőttön nő, ezt nevezik adósságspirálnak.
A látszat persze más. Jobban hangzik, mint az, hogy több különböző helyre tartozik valaki. Nem kell/ene ide is oda is fizetni, csak egy helyre.
Annak éri meg egyre nagyobb törlesztő részletet bevállalni, aki biztosan tudja, hogy a "megújítás" -kor a fizetése is minimum annyival több lesz, mint amennyivel növekszik a visszafizetni való részlet.
"Aki azért igényli a "megújítást", mert visszafizetési nehézségei vannak, az elindulhat egy olyan lejtőn, amiből nincs visszaút. Elindít magának egy megállíthatatlan adósság lavinát, ami nőttön nő, ezt nevezik adósságspirálnak."
Így van, azért fogod felvenni a "megújuló" hitelt, mert az előzőt nem fogod tudni fizetni. Egy ismerősömnek van, alig tud kifelé mászni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!