Az American Express hitelkártyán felhalmozott összegnek van visszafizetési határideje?
Bar en kulfoldon elek es lehet, hogy a Magyarorszagon kiallitott American Express (Amex) kartya mas, de itt nalunk az Amex NEM hitelkartya, hanem ugymond cash kartya! Az Amex koltest MINDEN honap vegen centre pontosan ki kell csengetni. A honap vege persze lehet a ho 15. napja, ez eltero, attol fugg melyik napon nyitod a szamlat, de ez lenyegtelen.
En egyszer voltam megszorulva es felhivtam oket. Volt az Amexen egy repulojegy kotlseg, csaladi veszhelyzet miatt. Megkertem az Amexet, hogy adjanak haladekot, legalabb a repulojegy arat ne kelljen a ho vegen kifizetni, de nem engedtek meg. Pedig eleg joban vagyunk veluk, eddig mindent elinteztek amit csak akartunk, de arrol hallani sem akarnak, hogy a ho vegen csak a toredeket fizessuk vissza annak, amit koltottunk. Vagyis itt azonnal utanad jonnek, ha nem a 100%at fizeted vissza a koltesednek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!