A végrehajtó is ad részlet fizetést, kb. mennyi hónapra?
Figyelt kérdés
1m-os tartozás....:(2009. jún. 16. 13:51
1/6 anonim válasza:
Ha már végrehajtó, akkor az először is foglal. Nem viszi el, csak feljegyzi, hogy mi az amit vihetne.
Általában max. 3 hónap, 3 részlet részletfizetést adhat. Ha ad. Csak akkor adja meg, ha úgy méri fel, hogy ki tudod fizetni. Ha nem, akkor viszi a cuccokat.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tud mit foglalni,mert semmi sincs a nevemen.
2009. jún. 16. 14:12
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mi van?
2009. jún. 16. 14:26
4/6 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk kifizetem valahogy a kamatot a többit pedig részleben???VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 16. 14:32
5/6 anonim válasza:
Végrehajtó csak követel nem fog semmit elvinni. Nekem teloszámla tartozásom van és már megjártam ezt az utat. Fizetés letíltás.
Szerintem itt már ez a vég.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.Most gyeden vagyok,de jövőre mindenképp dolgozni szeretnék.Egyből "ráugranak" a fizumra???Bár,már azt se bánnám,mert kezd elegem lenni ebből.(kezes vagyok,azóta verem a fejem a falba....:( )
2009. jún. 17. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!