Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankos kérdésem van, lent írom!?

Gabor9 kérdése:

Bankos kérdésem van, lent írom!?

Figyelt kérdés
Raiffeisen bankba kell hnap menjek. 25ezret kell befizessek. A cím megvan, bankszámlaszám is ahova utaljam. Nincs ott bankszámlám csak be akarok menni és fizetni. Ezt lehet? Milyen okiratot kell vigyek? És kapok utalást bizonyító lapot? Köszönöm.
2012. márc. 19. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
A bankszámlaszám és a számla tulajdonosának neve kell. A befizetésről (nem utalás!!!) kapsz majd bizonylatot.
2012. márc. 19. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Természetesen lehet.

Kelleni fog bankszámlaszám, bankszámla tulajdonos neve és a Te személyi igazolványod!

Bemész a bankba, ott egy ilyen érintőképes ügyfélpulton kérsz sorszámot majd kitöltesz a befizetésről egy formanyomtatványt. Ennek nem emlékszem a pontos nevére. Majd ezzel a kitöltött nyomtatvánnyal mész oda a pulthoz ha a te sorszámod következik. Kapni fogsz a befizetésről egy bizonylatot. Ennyi:)

2012. márc. 19. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy miért lett lepontozva a második hozzászóló, de tökéletesen leírt mindent.
2012. márc. 19. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Mert nagy az Isten állatkertje...
2012. márc. 19. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:
nem pontoztam le, sőt, felpontoztam, privátban meg is köszöntem neki. Lehet h félrenyomtam, de nem hinném..
2012. márc. 19. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha maga a kérdés nem volna elég, hadd szemléltessem a kérdező szellemi színvonalát azzal az üzenettel, amit küldött:

"Nagy az isten állatkertje? Pontosan! Így jöhettél létre te! anyád apád megszökött az állatkertből te retek."

Ezek szerint mégiscsak ez a nyomi pontozta le a tökéletes választ vagy annyi esze sincs, hogy észrevegye, hogy nem csak a kérdező pontozhat. Én egyiken sem csodálkoznék.

2012. márc. 19. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!