Mi fog történni? / lakáshitel/
Február óta anyukám bankkártyájára 20.000 Ft megy rá,semmi más.A lakáshitel / svájci frank/ jóval tobb ennél, kb.50.000-68.000 Ft között szokott mozogni havonta.
Már mondtam anyukámnak, hogy menjünk be a Bankba beszélni velük, hogy hogyan tovább, milyen lehetőségek vannak, de Ő azt mondta, hogy már nem érdekli.
1. Én tudok helyette intézkedni? 18 elmúltam, de nem az én nevemen van a lakáshitel.
2.Ha nem intézkedik,akkor mi történhet?
Tényleg:
Akkor viszont egyetlen dolgot tehettek: próbáljátok minél hamarabb eladni a lakást. Az árverezésen ugyanis jóval ár alatt fognak adni érte.
Semmi esetre sem szeretnénk eladni, legalábbis én biztosan nem.
Szerintem megpróbálok beszélni a bankkal, nekik úgyis az számít, hogy valaki fizessen.... / egy másik hitelét én fizetem, és a Bank semmit sem szól... sőt, segítőkészek.
Szóval anyukád néha felvesz hiteleket?
Egyébként beszámítható? Ha nagyon problémás, akkor meg kéne próbálni gondnokság alá helyeztetni. És akkor nem vehetne fel több hitelt, illetve minden minden ügyében eljárhatnál.
:D Néha, ha nincs jobb dolga.
Ha jól tudom hitelspirálnak hívják, mikor egyik hitelt a másikból fizetné vissza.
Már egy hitelét visszafizettem gondolom úgy van vele, hogy ne unatkozzak, hogy mire költsem a pénzem, majd Ő gondoskodik róla.
Nem beteg, csak volt pár ostoba döntése..
Intézkedek majd, hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!