BAR listás vagy? Letörölnek valaha róla? Vagy már így fogok meghalni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 13:23
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy 5 évig vagy fent a BAR listán.Ha letelik az 5 év,neked kell kérvényt benyújtani,hogy vegyenek le róla...vagy legalábbis jelezni,hogy lejárt az 5 éved...De ki tudja,lehet,hogy már ez sem számít,hogy ki BAR listás ki nem...Én nekem most januárban telt le az 5 év,de nem foglalkozom vele,mert nem akarok újabb adósságokat...
2/4 anonim válasza:
A teljes tartozás kifizetése után kezd ketyegni az öt év, erre figyelj! Utána tiszta lappal indulhatsz.
3/4 anonim válasza:
igen 5 év miután kifizeted a hitelt onnan számitva
4/4 anonim válasza:
Ha visszafizetted a tartozásod, akkor már nem leszel aktív BARos. Még 5 évig látszol rajta és passzív státuszban leszel. Passzív bárosként már vehetsz fel majd új hitelt, csak magasabb önerővel, illetve van, ahol kamatfelárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!