Provident, mi van ha nem tudom fizetni a részletet?

Figyelt kérdés
anno kellet felvenem provident hitelt,egy ideig fizetem is de sok gyed melett koszben a párom is munkanélküli lett.felrakrat a bar listára,de sajnos most semm tudom fizetni,igaz 100ezerbol 110 ezret befizetem csak a kamat maradt vissza ami meg rengeteg kb:70 ezer.ilyenkor mit tudnak velünk csinálni?bar listán kivül?
2009. jún. 9. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
60%
Ugyanazt, amit bármelyik másik pénzintézet. Elindítják a jogi eljárást, majd végrehajtatják a kért összeget.
2009. jún. 9. 09:36
 2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem is van providentem,már régen kifutottam az időből amialatt ki kellett volna fizetnem,én kértem a képviselőt,hogy ne adja át bíróságnak,minden hónapban adok neki 10 vagy 15 ezer ft-ot,hozzám minden héten jön,van hogy 100 ft-ot adok neki,és én is gyeden vagyok,ráadásul egyedül maradtam a kislánnyal,de nem akarom,hogy bíróságra kerüljön,mert akkor letilthatják a gyed 33%-át is,és még a bírósági költséget is ki kéne fizetni,beszélj a képviselőddel mindenképp!
2009. jún. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!