Mi lesz, ha valakinek van egy hiteles gépjárműve, ami totálkáros lesz? Fizeti tovább a nagy semmit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 15:30
1/8 anonim válasza:
Egy összegben ki kell fizetnie a fennálló tőketartozást és a járulékos költség(ek)et.
Ha van cascod, akkor a biztosító sem neked fizet, hanem a banknak.
2/8 anonim válasza:
A hitelt fizeti tovább, nem a semmit.
3/8 anonim válasza:
Fizeti tovább a hitelt! A banknak semmi köze ahhoz, hogy te hogyan bánsz az autóval, ha totálkárosra töröd, akkor attól még a bank ugyanúgy kéri, jogosan a tartozásodat!
4/8 anonim válasza:
Fizeted tovább egyik ismerősömnek ellopták a motorját két évig fizette a törlesztőt. Szerencsére két év után meglett a motor, de az senkit nem érdekelt, hogy nincs nála.
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a "nagy semmit" hogy a semmire a pénzt(hitelt), vagyis kifizeti a semmit stb. Mondjuk ezen az oldalon ez már sajnos általános, hogy nem a kérdésre válaszolnak:(
Egyébként ott van a biztosító is, stb...
2012. márc. 4. 19:13
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, elsőnek köszi, ott nagyjából megkaptam a választ...
2012. márc. 4. 19:15
7/8 anonim válasza:
A bank nem autót adott, hanem pénzt. Az, hogy te mit kezdtél a pénzzel, nem az ő dolga. A szerződés értelmében természetesen vissza kell fizetni a hitelt.
8/8 anonim válasza:
Más ha ellopják és más ha totálkáros.
A totálkárosnál úgy van, ahogy az első válaszomban írtam. Saját tapasztalat.
A Szerződésben az is benne van, hogy hány napon belül kell bejelentened a banknak.
Jó, ha mindent írásban csinálsz és egy példány nálad marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!