Van egy 5.5 milliós lakás és nekem van 2 milliós forintom. Adnak hitelt?
Nem tudok elzálogosítani semmit úgy értem hogy pl Édesanyám házára nem tudunk jelzálogot rakatni.
De viszont van munkáltatói igazolásom 2 éve vagyok ennél a cégnél nincs banki tartozásom.
Jó a bruttóm.
Az illetéket meg az átírást azt kézpénzből intézném arra van külön.
Úgy van 2 millióm hogy 2.7millió ft.
Csak 2-t szeretnék befizetni.
Magyar cégnél dolgozom 2 éve Németországban.....
A kereseti igazolásnál forintosítják az eurót is és így forintban a havi nettóm 4-500.000 forint.
Azért akarok hitelt felvenni mert hiába keresek jól sokat el is költök.....
Pl egy hazaút 60.000ft.
Na nekem most kell lakás.
Nekem most kell lakás......
Itt németben nem tudom hogy kell felvenni hitelt de nem is igazán akarok inkább otthon.
Szeretnék segiteni, hogy jobban lás:
1, A jelenlegi szabályozások értelmáben az ingatlan max. 60%-a amit bank hitelként nyujt.
2, Az ingatlan értéke NAGYON FONTOS!!! Hisz ennek alapján kapod a hitel mértékét. A bank értékbecslője állapitja meg....tehát nem az adásvétel összege a mérvadó!
3, Ha magyar cégnél dolgozol, akkor itthon kell kapjad a fizetést / deviza belföldi vagy? /
Ha mégsem - és kint kapod devizában - akkor azt is el lehet fogadtatni itthon a bankkal, de a nem kis eljárás.
Azt gondolom az előttem szólók nem szakma beliek.
Bocsi! Evvel nem akartam senkit megbántani :-)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!