Pontosan hogyan kell OTP-ről PayPal számlámra utalni?
Beneficiary name BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám 10918001-0000000115050684
Transfer ID 71XMVULFTFXYQYA
OTP-ről való utalásnál mit hova írjak?
(Elutaltam tegnap 1.500 Ft-ot, de: " A feldolgozás során elutasítva")
A kérdező kommentje:
Nos, ma hajnalban elkönyvelték a próbaképp utalt, és "A feldolgozás során elutasított"-nak hitt (1.500 Ft-ot).
23.-án utaltam, akkor egyből az OTP tranzakcióimnál köszöntött ez az üzenet, nem sokkal az utalás után. (De lám, mégis csak megérkezett/elkönyvelték a PayPal számlámra - ráadásul Szombatra - a szokásos 2-3 munkanapon belül) Elégedett vagyok, mivel még véletlen sem vette le 2x az 1.500 Ft-ot.
Összegezve:
Sima Belföldi Forint átutalással lehet PayPal számládra pénzt utalni (nekem az OTP-től online 204Ft-ba kerül, ez az úgynevezett Eseti megbízások költsége)
Beneficiary name BofA re: PAYPAL PTE LTD (PayPal Számlatulajdonos -a te neved, az amit a PaylPal reg.-kor megadtál /Kedvezményezett neve)
Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest (A PayPal - számlád - összeköttetésben áll az Unicredit Mo.-i bankkal, ez csupán egy információ, utalásnál nem kell írni sehova)
Bankszámlaszám 10918001-0000001-15050684 (Kedvezményezett számlaszáma - Ez a saját PayPal számlaszámod)
Transfer ID 71XMVULFTFXYQYA (Közleményben csatold a szöveget)
Aki netán ugyanebbe a helyzetbe került volna mint én, és még mindig homályos neki valami, ajánlom figyelmébe az alábbi blogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!