Mennyibe kerül OTP-s számláról PayPal számlára az utalás?
És az én PayPal-os számláról egy külföldi PayPal számlára?
Az is ingyen van? (Ha jól tudom, illetve jól értelmeztem az angol szöveget ingyenesnek kell lennie.)
Nagyon köszönöm :)
Nem is olyan rossz ez a PayPal :)
(Viszont a szokásos Belföldi Bankon belüli kezelési költséget 204Ft/utalás természetesen levonja az OTP-s számlámról)
Kétféle módon lehet használni, kártyával és átutalásos egyenlegfeltöltéssel.
A kártyás valóban nem átutalás, de az más téma. Itt a "top up"-ról van szó ami egy belföldi átutalással valósul meg.
Ha arra gondolsz, hogy OTP kártyáról utalsz és PAY-Pal on keresztül fizeted egy külföldről vásárolt termék árát. Akkor a termék árához amennyiben a PAY PAL fizetést választottad már automatikusan hozzácsatolja az eladó a PAY- PAL jutalékot (ezt fel is tünteti a számlán) odakel figyelni az utalandó összeg megjelölésnél. Mer az Én legutóbbi utalásomnál a PAY- PAL is feltüntetett egy utalási összeget, ha nem figyelsz kétszer fizeted a PAY- PAL jutalékot. Vagyis Én az eladó által megjelölt PAY-PAL jutalék összegét figyelmen kívül hagytam,csak a PAY-PAL által 1-2 dollárral kevesebbet figyelembe véve utaltam. (Minden rendbe volt)Összegszerűen kb 285.USD rol volt szó Kb 12USD volt a jutalék.
Remélem segítettem, a leírt összegeben lehet pár dollár eltérés (nem néztem meg a számlát) csak kb ilyen nagyságrendű. Csak azért írom ha százalékot akarsz számolni nem egészen pontos, csak irány adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!