A diákhitelt be lehetne hosszútávra fektetni nyereségesen?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a szabad felhasználású diákhitelt lekötném valahogy: kötvény, arany stb. csak kb. 10 éven belül jövedelmező legyen. :D
Lehetséges lenne valamilyen módon? :)
2012. febr. 12. 23:49
1/5 tetro válasza:
mennyi a diák hitel kamata? mennyi az államkötvény kamata? szerinted megéri?
2/5 anonim válasza:
Magas kockázattal tudsz csak magasabb kamatot elérni, mint a diákhitel kamata. Pl tőzsdézés, de 100000-es nagyságrenddel meg nem nagyon állnak szóba a brókerek. És persze ott a bukás lehetősége is...
3/5 anonim válasza:
Csak nagy kockázat vállalásával. Nem éri meg szerintem.
Egy esetben jó, ha van egy szuper vállalkozásötleted, és ebből megvalósítod, abból kiszedhetsz jó sok pénzt. De arrra végképp nincs garancia, hogy valóban jövedelmező lesz.
4/5 anonim válasza:
ááá nem megy ez ilyen könnyen mindenki ezt csinálná...:D
5/5 kapo1588 válasza:
2008ba megérte befektetni 1500on otp-t venni mert az tuti volt. meg is négyszereződött a pénz. De azok az idők elmúltak most szerintem már nem éri meg...:) és ne csak a kamatát nézd mert a diákhitel napi kamatozású tehát jóval kedvezőtlenebb ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!