Ha valakinek van 30%-os levonás a fizetéséből, attól még kaphat áruhitelt?
Sajnos azt sem tudod,pontosan miről van szó,azrt nem értem,miért ez a válasz...
Nem az én fizetésemről van szó.Fősulira járok,majd most végzek,és szeretnék egy jóminőségű laptopot,mert a munkámhoz kell.Grafika,stb...
Csak anyum tudná megvenni nekem,hitelre,de ő tavaly elment kezesnek egy ,,jó barátunknak'',aki aztán átvágott,lelépett,és anyámon szárad a hitel,ezért tőlle vonják!Nekünk más eredetű tartozásunk nincs,nem is volt!
Ha tényleg úgy gondolod-gondoljátok, hogy ki tudnátok fizetni a laptop törlesztőjét is (jó 10000-15000Ft biztos lesz egy 150-es laptopnak), akkor el kell menni megpróbálni, hogy adnak-e. A hitelinformációs rendszerben biztos benne lesz a hitel (kezesként is), így letagadni nem nagyon érdemes. Munkáltatóit nem ha adtok, azon általában rajta van a levonás (és a célja is), bankszámlakivonaton meg kevesebb a nettó...
De mégegyszer: az első legyen az, hogy ki fogjátok-e tudni fizetni a törlesztőrészletet... Laptopot egy évnél hosszabb futamidőre nem érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!