Mit lehet tudni a Fensus Kft-ről? Állítólag ez is egy hasonló Kft ami fogyasztói csoportból alakul. Sikerült már itt valakinek hitelt felvennie?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 20:33
1 2
 1/16 Szamosi László válasza:

Sziasztok! Igen nekem sikerült, feltudom újítani a lakásom. Sajnos én is azok közé tartozom, aki nem rendelkezik a bankok számára megfelelő keresettel. Nem tudtam, hogy létezik ilyen lehetőség, pedig az elmondottak alapján, már 15-18 éve létezik ez nálunk. Sz.László

"Akkor te vagy az egyetlen ember aki kapott tőlük pénzt.Vagy fizetek neked hogy ezt írd ki???Vagy lehet hogy te is egy ügyintéző vagy náluk???"

Tisztelt Kritizáló!

Én vállalom a nevem, reagáltam egy kérdésre az interneten. Ön hogy jön ahhoz, hogy sértegessen engem az ismeretlenség homályába rejtőzve. Kikérem magamnak ezeket a feltételezéseket.

2012. febr. 20. 20:50
 2/16 HMS válasza:

A szerződésen szerepel telephely vagy székhely illetve adószám ???????Az ügyintézőkön van névtábla ?

Miért csak akkor vannak nyitva hogyha valakivel előre le van beszélve ?

A Cégközlönyön nem is szerepelnek !!!Előre kellet fizetni ?

Mennyi a várakozási idő ????

2012. márc. 28. 21:07
 3/16 anonim válasza:

Sziasztok,

Most májusban nekem is sikerült! Ennek az egész család nagyon örült. Kezdődhet a lakásfelújítás!!

Igen a válasz a kérdező számára, szerepel székhely a szerződésen,a várakozási idő pedig számomra csak 5 hét volt.... ennél többet vártam már banknál is... a nemleges válaszra.

üdv K. Géza.

2012. máj. 16. 10:56
 4/16 Kéki Leila válasza:

K.Géza,a szerződéskötéstől számítva mennyi idő volt mire megkaptad a pénzt? Mennyit tudtál felvenni?

Én tegnap hagytam a bankba 160ezret és 2,4 millióra lenne szükségem.Bízom benne,hogy tényleg nem átverés.Köszönöm a segítséged.

2012. máj. 23. 11:29
 5/16 nyikiric válasza:

Előre fizetni a még el nem végzett szolgáltatásukért? Na ezt elfelejthetik akkor. Nekünk régen a credithill intézte a hitelt ott abból az összegből vonták le a sikerdíjukat amit igényeltünk hitelt. Akkor ez 50000 ft volt.

Én most gondolkozom azon, hogy felhívom a Fensust és kérek tőlük részletes infót. Tőlünk elég messze van a bank , nem 10 ft lenne az oda vissza út. Csak ha tudnak valami értelmeset mondtani akkor mennénk át.

Akinek van tapasztalata kérem írjon.

2012. jún. 18. 09:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekünk jól működött. Befizettük a regisztrációs díjat, aztán néhány hónapig a részletet, amelyet előre megállapítottak. Ez nem banki hitel, úgyhogy lassabb volt, de jóval olcsóbban jöttünk ki szerencsére.
2012. jún. 27. 10:57
 7/16 anonim válasza:
nálunk a hitelfelvétel nem volt opció, mivel már van sajnos egy devizahitelünk. de mindenképpen szükségünk lenne lakásfelújításhoz egy nagyobb összegre. a legcélravezetőbb volt a fensusos fogyasztói csoportba lépés. nekem mindegy, hogy egy hónap vagy öt hónap múlva lesz itt a pénz, a lényeg, hogy megkapjam és elkezdhessük a felújítást. egy bank biztosan nem adott volna ennyiért.
2012. jún. 27. 15:04
 8/16 anonim ***** válasza:
A bizalmatlanoknak amúgy nagyon ajánlom, hogy itt, a gyik felületén kattintsanak valamelyik személyi kölcsönt ígérő reklámra: pl. lehet a Providenttől is pénzt kérni. Ja, hogy ők nem adnak vagy sokkal drágábban s nem akarsz mondjuk 100 000 forintért 170 000-et visszafizetni? Én fölvettem gyorskölcsönt is, van összehasonlítási alapom.
2012. jún. 28. 16:00
 9/16 anonim válasza:
Az ismerősöm, aki benne van, és azt mondta, hogy ő megkapta a pénzt. Nem azonnal, de nem is hónapokkal később, akkor, amikorra beígérték neki.
2012. júl. 3. 22:31
 10/16 anonim válasza:
én is megkaptam, bár várni kellett rá néhány hónapot. így összeadva sokkal jobban jártunk, mint banki hitellel - amit amúgy nem is kaptunk volna meg -, úgyhogy elégedett vagyok velük, annyi csak, hogy várni kellett.
2012. júl. 9. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!