Mit lehet tudni a Fensus Kft-ről? Állítólag ez is egy hasonló Kft ami fogyasztói csoportból alakul. Sikerült már itt valakinek hitelt felvennie?
Sziasztok! Igen nekem sikerült, feltudom újítani a lakásom. Sajnos én is azok közé tartozom, aki nem rendelkezik a bankok számára megfelelő keresettel. Nem tudtam, hogy létezik ilyen lehetőség, pedig az elmondottak alapján, már 15-18 éve létezik ez nálunk. Sz.László
"Akkor te vagy az egyetlen ember aki kapott tőlük pénzt.Vagy fizetek neked hogy ezt írd ki???Vagy lehet hogy te is egy ügyintéző vagy náluk???"
Tisztelt Kritizáló!
Én vállalom a nevem, reagáltam egy kérdésre az interneten. Ön hogy jön ahhoz, hogy sértegessen engem az ismeretlenség homályába rejtőzve. Kikérem magamnak ezeket a feltételezéseket.
A szerződésen szerepel telephely vagy székhely illetve adószám ???????Az ügyintézőkön van névtábla ?
Miért csak akkor vannak nyitva hogyha valakivel előre le van beszélve ?
A Cégközlönyön nem is szerepelnek !!!Előre kellet fizetni ?
Mennyi a várakozási idő ????
Sziasztok,
Most májusban nekem is sikerült! Ennek az egész család nagyon örült. Kezdődhet a lakásfelújítás!!
Igen a válasz a kérdező számára, szerepel székhely a szerződésen,a várakozási idő pedig számomra csak 5 hét volt.... ennél többet vártam már banknál is... a nemleges válaszra.
üdv K. Géza.
K.Géza,a szerződéskötéstől számítva mennyi idő volt mire megkaptad a pénzt? Mennyit tudtál felvenni?
Én tegnap hagytam a bankba 160ezret és 2,4 millióra lenne szükségem.Bízom benne,hogy tényleg nem átverés.Köszönöm a segítséged.
Előre fizetni a még el nem végzett szolgáltatásukért? Na ezt elfelejthetik akkor. Nekünk régen a credithill intézte a hitelt ott abból az összegből vonták le a sikerdíjukat amit igényeltünk hitelt. Akkor ez 50000 ft volt.
Én most gondolkozom azon, hogy felhívom a Fensust és kérek tőlük részletes infót. Tőlünk elég messze van a bank , nem 10 ft lenne az oda vissza út. Csak ha tudnak valami értelmeset mondtani akkor mennénk át.
Akinek van tapasztalata kérem írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!