Hol tudok érdeklődni munka után? Tudtok nekem ide linket dobni ahol tudok munkát nézni vagy pl valami álláslehetőséget?
Figyelt kérdés
Én 17éves vagyok vagyis most május 6.án töltöm a 18at és ugye bár ott hagytam a sulit hogy a szüleimnek besegítsek . A 8osztályom az megvan és mivel a szüleimnek rossz anyagi hátterük van így szeretnék elmenni állandó munkára és be segíteni nekik. Én úgy gondoltam hogyha eltudok helyezkedni akkor miután betölteném a 18at akkor elvégezném a biztonsági őr sulit. De viszont a szüleimnek is be akarok segíteni és ahhoz hogy a szüleimnek tudjak segíteni meg majd későbbiekben eltudjam végezni a biztonsági őr sulit ahhoz egy munka és pénz kell.2012. febr. 1. 14:30
1/2 mmT válasza:
elsősorban ezt ajánlom:
profession.hu
cvonline.hu
A helyi munkaügyi központban is érdeklődhetsz, h akad-e valami.
afsz.hu
monster.com
allas.lap.hu
origo.hu
careerjet.hu
profesia.sk
expressz.hu
pszfonline.hu
frissdiplomas.hu
szuperallas.hu
hvg.hu
topjob.hu
index.hu
workania.hu
itjobs.hu
workline.hu
job.hu
jobinfo.hu
jobline.hu
jobmonitor.hu
jobpilot.hu
kozigallas.gov.hu
kreativ.hu
mernokallasok.hu
sok szerencsét!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nem gondoltam volna hogy ennyire rendesek az emberek hogy küldenek nekem állásoldalakat köszönöm.. És még egy kérdés lenne Szerinted van rá esélyem hogy találjak melót?
2012. febr. 2. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!