Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van egy 4,2millió forintos...

Van egy 4,2millió forintos hitelem. Eddig rendben fizettem a törlesztőt (havi 40+ a biztosítás 13), de mostantól nem tudom már. Mit tegyek? Nem deviza alapú, így semmilyen segítséget nem tudnak adni.

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Első lépés: irány a bank, hogy ők mit tudnak javasolni, tudnak-e valami elfogadhatót mondani.
2012. jan. 30. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
már túl vagyok rajta.semmi.
2012. jan. 30. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Lakáshitel saját lakásra? Add ki bérbe és költözz szülőkhöz vagy barátokhoz, vagy bérelj szobát (családi háttér ismerete nélkül írom). A bérlők meg fizetik majd a hitelt.
2012. jan. 30. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

A futamidő-hosszabbítást sem ajánlották fel?

Ha lakáshiteled van, akkor nincs más, ki kell adni, vagy társbérlőt venni magadhoz (ha van elég helyed). Ha kocsi, akkor add el sürgősen.

2012. jan. 31. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

A biztosítás életbiztosítás?

Mert akkor mondd fel azt. Az abban levő összeget pedig utald a hitel tőketörlesztésére. Bár akkor lehet, hogy a tőketörlesztés indul meg és ugyanott vagy.

2012. jan. 31. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!