A kérdésem a PayPal regisztrációhoz kapcsolódik. Regisztrációs adatok kitöltésénél van First és Last name. Két oldalt is találtam ahol azt írják hogy a PayPal-on fordítottan kell ezeket beírni. Valóban?
Idézet az oldalról: "Sajnos szinte az összes PayPal témájú oldalon hibásan írják regisztrációkor a Vezetéknév és Keresztnév kitöltését. A rossz és jellemző forma, hogy “First Name”-nek írják a Keresztnevet és “Last Name”-nek a Vezetéknevet: ez HIBÁS! Mégpedig azért az, mert a “Last Name” mező regisztráció után már nem szerkeszthető bankkártya és bankszámlaszám hozzáadásakor!"..."Tehát mégegyszer: “First Name” legyen a Vezetéknév és “Last Name” pedig a keresztnév!" Egy másik oldal: "Itt figyelmeztetünk mindenkit a regisztrációkor a nevünk sorrendjére, mert nagyon sok helyen a fordításnak megfelelően adják meg, de ez nem jó és ez bizony sokba is kerülhet annak aki hazai bankszámlájára kéri ki a pénzét a PayPal-ról. A bankszámla kivonatunkon szereplő névvel megegyezően kell beregisztrálni, tehát “First name” = VEZETÉK név és “Last name” = KERESZT név." Baromi bonyolult, ráadásul nem Magyarországon élek...
Arról van szó, hogy a PayPal-on a nevet a bankátya First és Last neve szerint kell beírni, nem pedig a születési anyakönyvi kivonat után. Én így értelmeztem a dolgot. Csak más régebbi internetes site-okon pedig azt írják, hogy rendesen kell, lehet akkor még nem tudtak róla. Akkor most még 1x pontosítok: annak kérem a véleményét, aki regisztrált már a PayPal-on, és volt visszatérítési ügylete. Köszönöm...
U.i.: Okoskodók kíméljenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!