Melyik az/azok a bankok, mely/ek az USA-ban és itthon is jelen van/nak? Be tudok ott fizetni egy összeget az itthoni számlámra?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van itthon devizaszámlád,minden banból utalahtsz rá pénzt.Annak viszont érdemes utánanézni,hogy ezért mennyi jutalékot számítanak fel,és az itthoni bankot is kérdezd meg.Elég sokat vonnak néhol le.
2009. máj. 25. 16:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Devizaszámlám van az Erste-nél. De nem utalni, hanem az USA-ban 'egy' bankban befizetni a számlámra szeretném az összeget, hiszen magamnak hogyan utalhatok?
2009. máj. 25. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Citibank biztos van.

De pl. én az amerikai kártyámmal OTP-ben is tudtam felvenni pénzt. Szerintem olyan kártya kell, amit a világon bárhol használhatsz vagy olyan számlát kell nyitni, amihez bárhonnan hozzáférsz.

De a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb pénzküldési mód a Western Union.

2009. máj. 25. 16:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy olyan bankot keresek az USA-ban, amely itthon is megtalálható. Itthon nyitok egy számlaszámot, kint besétálok a bankba és befizetem azt a pénzt a számlaszámomra, amit én kapok ajándékba a saját rokonaimtól. Dombornyomott kártyám nekem is van. Nem ez a gond. A kérdésem arra irányul, hogy melyik az a bank, ahol ezt Californiában megtehetem?
2009. máj. 25. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen lehetőség sajnos nincs, nem így működik egyetlen bank sem, nincs meg ez a fajta "átjárhatóság". Minden országban külön számlavezetési, pénzkezelési rendszert üzemeltetnek az azonos tulajdonban lévő bankok is, tehát ha pl Kaliforniában is lenne ERSTE Bank, meg nálunk is, ez nem jelenti azt, hogy ugyanaz a számlád itt is, ott is. A különböző országokban lévő "leánybankok" önálló egységek, csak átutalással tudod megoldani, hogy egyikből átkerüljön a másikba a pénzed és ez akkor sem ingyenes, ha ugyanaz a neve a banknak.
2009. máj. 26. 07:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Átutalni tudsz egyik számláról egy másik számlára. Kb. 40 dolláros költséggel számolj ilyenkor plusszban.
2009. máj. 26. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!