Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mitól lehet ez? Otp-s vagyok

Mitól lehet ez? Otp-s vagyok

Figyelt kérdés
Mindig szoktam kapni sms-t ha pénzt leveszek vagy ha érkezik a szmlálmra pénzt, havi 1100 ft-t le is vonnak ezért, pár napja meg nem kapok. neten megnéztem, érkezett rá pénz, de sms-t nem kapok rola, és mikor irják azokat a pénzeket a számlámon jová? mert pl kaptam 3 helyröl 2-2000 ft-t és ugyanannyin áll a szmlám, de viszont ott van hogy befizették. nem értem.ugyanugy 5000 ft-t jele mint az atutalások elött.
2012. jan. 12. 13:03
 1/1 anonim válasza:
Menj be a bankba és kérdezd meg, az a legbiztosabb. Ott megtudják mondani. Apával történt meg nemrég, hogy leakart venni pénzt, de az automatában nem volt elég pénz, ezért kikérte a kártyát de jött az sms hogy levette a pénzt. Bement a bankba és a helyi adatbázisban nem volt benne a pénzfelvétel, de a Pesti adatbázis meg azt mutatta, hogy levette a pénzt. Feltelefonáltak pestre és megoldódott a probléma, de te is mindenképpen menj be a bankba és kérdezd meg.
2012. jan. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!