Gyed alatt felhalmozódott szabin már tudok hitelt intézni?
Májusig gyeden vagyok utána kiveszem a szabijaim (2 gyerek született és 2008 február óta vagyok itthon velük.)mennyi szabim lehet ha februárig részarányosan vettem ki és akkor voltam 23?
Na de a kérdésem az lenne hogy szeretnénk jelzálog hitelt felvenni mert egy családtagnak tartozunk és tarthatatlan a helyzet szóval a bank azt mondta ha visszamegyek dolgozni akkor 95%os pozitív elbírlást dobott ki a gép.Azt azonban elfelejtettem megkérdezni hogy a felhalmozódott szabin mikor vagyok júniustól az már rendes munkaviszonynak számít akkor már elkezdhetem e intézni a hitellel kapcsoatos dolgokat..(biztos lesz 1-2 hónap szabim..vagy meg kell várjam az első szabadságos pénzemet 8június) a munkáltatótól,vagy csak ha rendesen megyek vissza akkor kezdhetem el a procedúrát?
Nem tudom mit lehet valaki aki jártas benne segítsen légyszi mikor mit.
Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!