A folyószámlámon csak úgy zároltak 14000 Ft-ot 1 évre. Állítólag a kártyás tranakciókhoz. Mostantól akkor ha a pénztárnál használjuk a kártyánkat ez pénzbe kerül? Miért nem jelentik ezt be nyilvánosan?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 06:33
1/4 anonim válasza:
Azt hol látod hogy egy évre?
Nekem minden hónapban egyszer küldenek egy "kártyás vásárlás/zárolás" üzenetet, de ez csak a bankszámla havi zárása miatt van, nem jelent levonást, nem kell vele foglalkozni, szerintem te ezt félreértetted.
2/4 anonim válasza:
Eddig is pénzbe került és ezután is abba fog, csak nem neked. Kis boltokban azért is nincs kártyás vásárlásra lehetőség, mert ha bemégy egy kenyérért és kártyával fizetsz még a kereskedőnek ráfizetés.
3/4 A kérdező kommentje:
A neten néztem a számlatörténetemet. Ott rámentem a zárolásra, és kiírta, hogy mettől-meddig zárol.
2012. jan. 6. 06:09
4/4 A kérdező kommentje:
Megint rákerestem a banki oldalon. Na, szerencsére eltünt a zárolás. Egy kártyás vásárlás összege volt a zárolt összeg, és még nem írta ki azt a számlatörténet, csak a zárolást. De most már így rendben van! :-)
2012. jan. 6. 06:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!