Mi lesz a bankban elhelyezett pénzünkkel egy esetleges államcsődnél? Bent merjem még hagyni a kis megtakarításomat, vagy már vegyem ki?
hihetetlen,hogy kiadjak a partkozpontban az utasitast es mar itt is,nem csak a pol.forumokon megjelennek a ballibsi katonak es kezdik a rettegest...
allamcsod kozeli helyzet,bankok allamositasa,persze...
tessek rettegni,csomagolni...
Semmiféle pártnak nem vagyok tagja és híve....
Egy egyszerű magyar anyuka vagyok, aki retteg attól, hogy nem tudja eltartani gyermekét, akit egyedül nevel, jelenleg a gyesből és a kevéske tartalékából. Ha az is odaveszik, nem tudom, mi lesz velünk.
ma 05:32 te nem vagy normális!
Minek kevered bele a politikát? Minden híradásból csak az folyik, hogy mennyire sz*r a helyzet, persze hogy arra gondol mindenki, hogy bebiztosítsa a nehezen megkeresett pénzét!
Egyébként azt hiszed hogy a szeretett pártocskád bármely tagja segítene neked ha egy esetleges államcsőd esetén elveszne a megtakarításod?
ma 13:08
Osztrák bankban Magyarországon vagy Ausztriában egy bankban van a pénzed? Nagyon nem mindegy. Hasonló cipőben járunk. Ha államcsőd lesz aminek megvan a reális esélye akkor az állam zárolja a számlákat és nem lehet hozzáférni a pénzhez ami ha forint akkor nagyon keveset fog amúgy is érni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!