Vajon meglehet-e (és ha igen, milyen feltételekkel) szűntetni olyan folyószámlát, ami lakáshitellel van terhelve? (CIB számláról van szó)
Gondoltam arra is, hogy nyitok másik számlát ugyanitt, csakhogy a bank ezt nem ajánlotta fel amikor bementem a kérdéssel, hanem mereven kiüzentek az étkezőből egy "nem"-et. Számomra az lenne a lényeg, hogy a mostani számlám megszűnjön, eltűnjön.
A bank hozzáállását nem értem, ugyanis az állásom és ezzel a rendszeresen átutalt fizetésem nincs többé, csak rajtam fog múlni, hogy ezután is levonható lesz a hitel vagy sem.
Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy nem szívesen enged ki a markából, ha már hitelt adtak nekem 20 évre, de én nem is akarom őket elhagyni, hiszen nyitnék másik számlát és a hitelt átraknám amoda. Ez miért nem jut eszükbe?
A számlát addig amíg 1 forint tartozásod is van nem tudod megszüntetni.
A szerződésben benne is van,ha jól emlékszem.
Ha megakarod szüntetni,és új számlát akarsz akkor előbb le kell rendezned az összes fennálló tartozásodat-
Mi a probléma?
A számlának a típusát megváltoztathatod.
És a típusváltással mi lesz máshogy?
Szeretnék letiltani 1-2 számlabefizetőt, de ez nem megoldható a bank szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!