Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi az istenre kellhet valakine...

Mi az istenre kellhet valakinek 200. 000 Ft azonnal, úgy, hogy másnap vissza is tudja adni?

Figyelt kérdés

Húgom anyjától kért kölcsön a testvérének felesége, úgy, hogy "most azonnal kell, és ne is mondj nemet, mert már elindultunk kocsival (majd 60km-ről)". Mindezt este már.

Nem mondta meg, hogy mire kell, de képes volt órákat várni rá. Adott neki 100.000 Ft-ot az összes pénzét (számlák előtt), de úgy néz ki, hogy elméletileg rá egy napra visszakapta, bár ez még nincs 100%ig megerősítve.

Ha vissza is tudják adni valóban 1 nap múlva és nem uzsorásra kellett, akkor mire? Van olyan, hogy hiteladás előtt be kell mutatni, hogy van ennyi meg ennyi pénzem, létezik hasonló eljárás?

2011. dec. 22. 10:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy vesz belőle valami értékpapírt a tőzsdén pár órára, aztán eladja. Vannak ilyenek, én is csináltam már ilyet, pár óra alatt összeszedtem 10 % nyereséget, aztán visszaadtam a kölcsönkért pénzt... ehhez nem kell brókernek lenni.
2011. dec. 28. 18:11
 12/12 A kérdező kommentje:

ne értsed félre, nem nézem le őket a származásuk miatt, de szal ezek a rokonok egy kisvárosban lakó echte vidéki emberek, közük nincs ilyesmihez, mint tőzsde, értékpapír.

amúgy annyit visszahallottam még, hogy "baromi nagy bajban vagyunk", ilyesmit mondtak.

2011. dec. 28. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!