Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Valaki elmagyarázná részletese...

Valaki elmagyarázná részletesen, hogyan kell kassszánál bankkártyával fizetni?

Figyelt kérdés

Még sosem csináltam, első bankkártyám, OTP-s.

Semmit sem tudok a bankkártyás fizetésről, valaki elmondaná onnantól kezdve hogy sorra kerülök a pénztárnál?

Köszönöm!

2011. dec. 17. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Persze , nme nehéz. Szóval mondják az összeget mondod bankkártyával fizetnél, ezt előre is jelezheted, érdemes megkérdezni, mert nem mindenhol lehet azzal.
2011. dec. 17. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
bocs lenyomtam előbb, szóval azután odaadod a kártyád, utána adnak egy kis kütyüt amivel engedélyezed az összeget a zöld gombbal, aztán pin kód, utána megint zöld gomb és ennyi, a lényeg hogy odavan mindne írva a kütyüre és a zölddel hagyod jóvá, a sárgával törölsz ha rosszul írtad volna be a pint pl, és ennyi.
2011. dec. 17. 16:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2011. dec. 17. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Bocs hogy offolok, de ez engem is érdekelne: minden esetben alá kell írni?
2011. dec. 17. 22:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért, alá kell írni valamit?
2011. dec. 18. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem nme minden estben kell aláírni, ezt csak bizonyos kártyáknál kell, de hogy miért azt nem tudom, de pl a kérdezőnek tuti nem kell aláírni semmit. De ha aláírást kér az se gond aláírod és ennyi , nme bonyolult.
2011. dec. 21. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nem kér PIN kódot, viszont alá kell írni.
2011. dec. 21. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kártyafüggő, de általában PIN kell, aláírás nem.
2011. dec. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!