Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha anyósom vesz autot hitelre,...

Ha anyósom vesz autot hitelre, át tudom iratni a nevemre anélkül, hogy átvállalnám a hitelt is? Azt ő fizetné tovább.

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy a nevemre kerüljön az auto!
2009. máj. 16. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem,csak uyg hoyg ujbol csináltok egyadásvételit ,ami ugye csak akkor lehetséhges ha anyososd nevén van és ö mint tulajdonos szertné ekladni nekd mint vevönek.uganaz procedura kell lemnjen mint amikora nyosod megvette,az mindegy hoyg azota eyg nap telt -e el avgy 7 év.tehát ujra eredetiségvizsgálat stb.anyagilag nagyot buknátok igy.

jobb lenne ha anyosoddal megbeszélnétek hoyga te neveden lessza z auto amikor megveszitek,és igy a hitel is,és majd ti az anyagiakat mindne honapban elrendezitek,vagyanyosod sezélyi hitelt venne fel,és abbol vennétek meg a z autót,igy a hitel auz övé...az auto viszonta kinek a nevére iratjátok.

2009. máj. 16. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:

juj d e sok hibám van bocsi de rohanok,

a végém szeméyli hitelt akartam irni

2009. máj. 16. 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:
de kereskedésből vennénk meg, és én nem kapok a nevemre hitelt. viszont már belefizettünk pénzt, amit nem szeretnénk elbukni.anyósom nevén meg nem lehet auto.
2009. máj. 16. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:

én vagyok az e lsö válaszolo.

ez igy kemény.nem lehetne felvennia z auto árát valhonna? nemtudom miyln összegröl van szó.de az lenne legjobb ha egyben kitudnátoka kereskedésben fizetni.

2009. máj. 17. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Amíg nincs kifizetve,vagy átvállalva a hitel,addig a bank nem egyezik bele.Lényegében megpróbálhatsz a bankkal egyezkedni de ő dönt,hiszen a kifizetésig a banké az autó.
2009. máj. 17. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy anyósod vesz fel egy személyi kölcsönt és kifizetitek az autót belőle, de a te nevedre íratjátok. Te meg fizeted anyósodnak a havi törlesztőt a személyi kölcsönre.
2009. máj. 24. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Ajánlom a cetelemet.

Forint alapú hitelt, így tuti mindig ugyanannyi lesz, legalább is a cetelemnél tuti. A forint alapú. elvileg a futamidőt sem szokták megváltoztatni.

elég jó a kamatuk szerintem.

2009. máj. 24. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!