Ha anyósom vesz autot hitelre, át tudom iratni a nevemre anélkül, hogy átvállalnám a hitelt is? Azt ő fizetné tovább.
szerintem,csak uyg hoyg ujbol csináltok egyadásvételit ,ami ugye csak akkor lehetséhges ha anyososd nevén van és ö mint tulajdonos szertné ekladni nekd mint vevönek.uganaz procedura kell lemnjen mint amikora nyosod megvette,az mindegy hoyg azota eyg nap telt -e el avgy 7 év.tehát ujra eredetiségvizsgálat stb.anyagilag nagyot buknátok igy.
jobb lenne ha anyosoddal megbeszélnétek hoyga te neveden lessza z auto amikor megveszitek,és igy a hitel is,és majd ti az anyagiakat mindne honapban elrendezitek,vagyanyosod sezélyi hitelt venne fel,és abbol vennétek meg a z autót,igy a hitel auz övé...az auto viszonta kinek a nevére iratjátok.
juj d e sok hibám van bocsi de rohanok,
a végém szeméyli hitelt akartam irni
én vagyok az e lsö válaszolo.
ez igy kemény.nem lehetne felvennia z auto árát valhonna? nemtudom miyln összegröl van szó.de az lenne legjobb ha egyben kitudnátoka kereskedésben fizetni.
Ajánlom a cetelemet.
Forint alapú hitelt, így tuti mindig ugyanannyi lesz, legalább is a cetelemnél tuti. A forint alapú. elvileg a futamidőt sem szokták megváltoztatni.
elég jó a kamatuk szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!