Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek kaphatnék hitelt?

Szerintetek kaphatnék hitelt?

Figyelt kérdés

K&Hnál vagyok.van egy személyi hitelem 1.2milió amit rendszeresen fizetek egyszer sem volt elmaradás,il egy -100ezres kártyahitel.Minimállal vagyok bejelentve,feleségem nevén egy olyan 7milliós lakás ő a 2.babával gyeden van 93at kap,egyébként van munkahelye 165bruttóval.Anyós a haszonélvező,nyugdíja 100ezer vagy picivel az alatt.

Az 1.2milliót annó autóra vettük fel kiegészítve cib hitellel ot 800ezer volt annó.még másfél év lenne a hitelekből de a lakást is rendbe kellene szedni (a cibet hol csekken hol átutalással fizetem)nem tudom ez számít e.

A K&Hnál a tőke rész 50ezer még a cibnél olyan 350körül lehet.Azt tudom hogy anyósomnak minden féle képen kezesnek kel lennie,de megkapnám e vajon a hőn áhított 3milliót ezzel a 7milliós ingatlan fedezettel ezekkel a fizetésekkel??A hiteleket kiváltanám és felújítanám a lakást mert nagyon ráfér:-(Szerintetek?

Valaki hozzá értő?

Köszönöm!

2011. dec. 8. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem: lakásfelújításra hitelt felvenni, pláne úgy, hogy még két hiteletek van, hatalmas ökörség.

Semmi baja nem lesz a lakásnak, ha csak két év múlva újítjátok fel. Ezért kockázatot vállalni nagy botorság, pláne két gyerekkel. Ha netán elbocsátanának a munkahelyedtől, miből fizetnéd? Ha meghalna az anyós, van hirtelen fél millád, amiből eltemethetitek (bocsi)? Ha holnap totálkárosra törik a kocsi, tudod pótolni?

Vannak dolgok, ami miatt érdemes kockáztatni. A lakásfelújítás pont nem az a dolog.

2011. dec. 8. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos az a baj hogy vizesedik penészedik és ez 2 kisgyerek mellet nem egy szerencsés dolog:-(

Hiába mindent próbáltunk,de kívülről nekünk kel rendbe tenni a részünket mert nincs a háznak pénze egy kezdő pályázathoz sem.és belülről minden évben újra és újra parkettázunk.tapétázunk festünk.közte meg penész ölőzünk..sajnos:-(ez van.ezt a hitelt ha fel tudnánk venni 10-15évre az tökéletes lenne.Ezért kellene.

2011. dec. 8. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja értem. Akkor visszavontam. Akkor csak az összeget nem értem. Alapvetően igyekezzetek minél kevesebbet felvenni. Ha szigetelni akartok, az fél millióból kijön, így a kockázat, amit vállaltok, sokkal kisebb. A belső dolgokat meg tudjátok csinálni folyamatosan.

És persze kisebb összeget nagyobb eséllyel megkaptok!

2011. dec. 8. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért ez az összeg kellene,mert a külső vakolás szigetelés 500ezer,és az rátesz egy lapáttal hogy bent több réteg festék van egymáson,azt mind le kel kaparni,mert nem szellőzik a fal,azon kívül hogy kívülről ramaty.ez 2 nagyszobát érint,felmérettük,megnézettük,és az árajánlat fal lekaparással,vakolással festéssel,és parkettással 700ezer...inkább 1 hitelből szeretnénk mindent megoldani,aztán apránként lecserélni a bútorokat...csempézni...és egy hitelt fizetni tizen évre 30-40ezresével mint sem sok kicsit még felvenni mellé és ellehetetlenülni.

Csak az a kérdés hogy minimál bejelentéssel (azt nem mondtam hogy ennyit is keresek (majdnem dupláját)csak ez a leigazolt..il anyóssal mi a tapasztalat megadnák e.Ha valaki kijönne megnézni a fedezetül szolgáló lakást nem látni most éppen ezeket a dolgokat mert megint tapétáztunk..parkettáztunk penészölő..de mi tudjuk és küzdünk ellene..

2011. dec. 8. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
elírtam nem 50 hanem 500ezer a k&h tőke jelen állása.
2011. dec. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!