Van ilyen szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyik ismerős mondta,hogy a CHF alapú hitelt átvállalja a Fundamenta.Plusz még jól is járok...
2011. dec. 4. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
ha lenne,ebben az elszegényedett országban az összes svájcifrank-hiteles rohanna és ostrom alá venné az ország összes Fundamenta-irodáját...szerintem átverés,pletyka...alapja semmi...gondolj bele,több millió ember el van az utolsó zsebkendőjéig adósodva,végrehajtók lakoltatják ki tömegesen az ország keleti felében az embereket...ezzel szemben egy ilyen lehetőség? Hát szétvernék az emberek egymást kékre-zöldre,de meg még azt a bankot is örömükben,ami ilyen lehetőséget kínál...
2011. dec. 4. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
gondolom a fundamenta kasszájából akar végtörleszteni
2011. dec. 4. 17:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Sejtettem én is,köszi a válaszokat!!
2011. dec. 4. 17:43
 4/4 anonim válasza:
Igen volt ilyen lehetőség ,de októberig csak ,mert befagyasztotta a fundamenta.Nem volt rá több keret!
2011. dec. 8. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!