OTP bankkártya aktiválása interneten? Semmit nem írtak a honlapról ahol aktiválni kéne? Hol?
Figyelt kérdés
Illetve találtam egy oldalt, azt hiszem otpdirekt.hu, ahol kér bankszámlaszámot, meg aláírási kódot ha jól emlékszem, de fogalmam sincs mi az :O Meg jelszót is kér, azt se értem.2011. dec. 3. 18:20
1/7 anonim válasza:
Az OTP Direkt rendszerben lehet aktiválni.
De ahhoz regisztráció szükséges.
Ha nem használod, ezért felesleges.
Automatánál tudod aktiválni...
2/7 anonim válasza:
hagyd a fenébe, akkor is aktiválódik ha atmből az új kártyával veszel fel pénzt. utána megsemmisitheted a régit
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. És ha még nincs rajta pénz, akkor is tudom automatánál aktiválni? És ha igen, hogyan?
2011. dec. 3. 18:41
4/7 A kérdező kommentje:
Mikor írtam a kommentet, még csak az első választ láttam. Első bankkártyám, nincs régi.
2011. dec. 3. 18:51
5/7 anonim válasza:
Az első sikeres tranzakció aktiválja a kártyát.
Ha az automatánál lekéred az egyenlegedet, akkor is aktiválódik!
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!!
2011. dec. 3. 19:15
7/7 anonim válasza:
Bármilyen PIN-alapú művelet.
Tehát pl: vásárlás (bár ha nincs rajta pénz, nem jó), de ha ATM-be berakod és beírod a PIN-kódot az is aktiválja.
OTP Direkt rendszerbe regisztrálni a bank tud téged. Be kell menni és az ügyintézőnek mondani, hogy szeretnél ilyet.
Ő elmond mindent, utána már tudod használni a rendszert.
Nagyon sok mindenre jó és kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!