Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » MKB Netbankáron keresztül az...

MKB Netbankáron keresztül az esti órákban már nem lehet utalni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam vele az esti órákban, de nem akar a telefonomra SMS aláíró jelszót küldeni. Az értéknapnál is a holnapi nap van megadva.
2011. nov. 29. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Bugyuta kérdés: már működött neked ez a rendszer ezzel a telefonszámmal?

Elvileg nincs akadálya, hogy mikor adj meg utalást. Mennie kell!

2011. nov. 30. 07:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Bármikor adhatsz fel utalást, de másik banknál vezetett számlára csak másnap érkezik meg a pénz. Csak MKB -s számlára érkezik meg még aznap az utalás (általában pár perc elteltével).

Amúgy nem tudom miért nem kaptál SMS -t, én már este 11-kor is adtam fel netbankon utalást és jött az SMS.

2011. nov. 30. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:

A netbank 0-24 órás szolgáltatás.

Ha mégsem működik akkor valami probléma van.

Az pedig igaz, hogy cask másnap fog megérkezni a pénz a célszámlára, de ez már nem a te feladatod, ha egyszer átutaltad.

2011. nov. 30. 10:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Nem értem miért bugyuta a kérdés? Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk. Pont azért kérdeztem mert mindenben helyesen jártam el, kaptam már a banktól SMS-t is, de tegnap nem küldött semmit.
2011. nov. 30. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:

első vagyok:

Nem a te kérdésedre mondtam. Azért van ott a kettőspont.

Már volt olyan az ismeretségemben aki elcseszett egy számot mikor megadta és csodálkozott, hogy nem megy a rendszer. Ezért tettem fel.

2011. dec. 1. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Mint utólag kiderült, nem a netbankárral volt a probléma, hanem a mobilszolgáltatómmal. Köszönöm a válaszokat a problémám megoldódott. Másnap délelőtt próbálkoztam, és kiküldték még a múlt esti jelszót is.
2011. dec. 2. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!