Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » ATM-en keresztüli készpénzbefi...

ATM-en keresztüli készpénzbefizetést, hogy lehet igénybe venni?

Figyelt kérdés
Mi ennek a menete?
2009. máj. 13. 14:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha ez fontos: CIB-es vagyok!
2009. máj. 13. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én nem cib-es, de szerintem ugyanúgy kell működnie.

berakod a kártyát, kéri a kódot, választasz nyelvet, utána megkérdi a gép,mit szeretnél csinálni. itt kiválasztod a készpénzbefizetés menüpontot. úgy tudom, előbb be kell írnod, h mennyit fizetsz be, utána kiad egy borítékot a gép, amibe bele kell tenned, és a borítékot visszadugnod az ATM-be. ennyi.

és fontos, h nem mindegyik ATM alkalmas befizetésre!

2009. máj. 13. 15:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű.

Köszönöm szépen!

2009. máj. 13. 15:12
 4/8 Hintalow ***** válasza:
Arra Azért figyelj, hogy atm-es befizetésnél eltelik kb 3-5 nap, míg rákerül a számlára a pénz. Sokkal gyorsabb fiókpénztárban befizetni.
2009. máj. 16. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Az nem probléma, csak a sorban állás, várakozás. :) Ha sűrgősen kellene, akkor mindenképp pénztári befizetést alkalmazok. Mindenféle címletet lehet a borítékba tenni?
2009. máj. 16. 16:30
 6/8 anonim válasza:
Szia, igen, tudtommal mindegy milyen címletet teszel a borítékba, csak benne legyen a zsé:) És persze pont annyi:)
2010. márc. 28. 14:04
 7/8 anonim válasza:
Mennyire megbízható így a befizetés? Biztos, hogy jóvá írják a számlán? Bosszantó, hogy nem tudok a bankfiókba nyitvatartási időben befizetni, mert a hétfői hosszított nyitvatartásra sem érek oda zárás előtt(BBRT 8-17). Legalább egy napon lennének nyitva 17.30-ig.
2014. jan. 24. 15:40
 8/8 anonim válasza:
53%
Utolsó: jóváírják. Én csak 1x használtam életemben, és ha jól emlékszek 2-3nap is volt mire jóváírták, mert ugye gondolom valamikor kiveszik, aztán valamelyik ügyintéző aki ezekkel foglalkozik jóváírja a számlán. Viszont maga a befizetés rémes volt :) Megfelelő gyakorlattal persze megy sitty-sutty gondolom, de nekem semmi infóm nem volt erről a módszerről... Hogy ne tartsak fel másokat, meg ne égjek, ha amatőr vagyok éjjeli éjfélkor mentem le a lakótelepi bevásárlóközponthoz, ahol egy OTP fiók és (akkor még) a külső falán egy ATM üzemelt. Szóval kiszámoltam a zsetont, aztán beadtam a dolgot az ATM-nek. Erre kinyitott oldalt egy hosszú nyílást ott volt a boríték amibe be kellett tenni a pénzt, majd lezárni , visszatenni, végül nyugtázni, hogy megtörtént a dolog, és ekkor bezárult a rés. PROBLÉMA: ez az ATM kajak hangosra volt állítva, ugye mikor kiadja a kártyát addig csipog, míg el nem veszed (amikor pénzt ad ki, ugye akkor is), na most, amikor a rés kinyílott azon nyomban csipogni kezdett! Most akkor képzeld el, hogy az ATM egy 10 emeletes aljában van a bankfiókkal együtt, és éjfélkor, egy rohadt lélek sincs sehol, fölötted a ház már alszik ez meg pittyeg, visít meg minden... Persze először lestem, mint borjú az új kapura, majd gyorsan fogtam a borítékot, aztán gyűrtem bele a stexet, de persze minél jobban kapkodtam, annál rosszabbul ment, az ATM meg eladta a lakótelepet! Amint végeztem hanyatt-homlok menekültem el a helyszínről :) De igazából nem ez az alapvető gondom ezzel a befizetéssel, hanem az, hogy mint feljebb írtam pár nap volt, míg rávezették a számlámra az összeget, márpedig nekem másnap utalnom kellett volna. Mivel csak este vettem észre, hogy nincs elég pénz a számlámon, így erre a megoldásra gondoltam (másnap bemehettem volna a fiókba is, ha be tudok meló előtt, de olyankor mindig egy rakat ember volt benn, én meg nem akartam órákat várni egy nyomorult befizetésre). Na, ez a nagy sztori, hozzáteszem ez vagy 15 éve volt, szóval lehet ma már flottabbul megy a dolog, fogalmam sincs. Üdv.
2014. febr. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!