2 paypal számla között lehet átutalni?
Adott 2 paypal számla. Egyiknél regisztrálva és megerősítve is van egy bankszámla. Létrehozhatok egy másik paypal számlát, ahova nem adok meg bankszámlát? Az első számláról lenne feltöltve, ha lehetséges az, hogy ne kelljen megadni hozzá bankszámlát. Illetve visszautalni is lehet így? Illetve több paypal számlát lehet kötni 1 valód, például OTP-s bankszámlához?
Köszönöm a válaszokat!
Két Paypal számla között lehet simán pénzt küldeni.
A másik kérdésedre nem tudom a választ.
továbbra sem értem a problémád, bankszámlát nem lehet PP számlához kötni, csak bankkártyát
1 - magáncélú - ehhez magán bankszámlához kapcsolódó kártyára van szükséged v utalsz és akkor a neveden lévő bankszámla kell
2 webshop üzemeltetéshez engedélyek ill. minimum egy egyéni vállalkozás kell, annak meg feltétele a céges/vállalkozói bankszámla - ennek megfelelően, ha a PP számlád business kategóriájú, és az üzletedhez szeretnéd használni, akkor egy céges számlát kell hozzákötnöd
3 ha jól értem, akkor ez egy újabb biznisz, ami újabb vállalkozásban kéne üzemeltetni (ok, értem, hogy adót akarsz csalni vele, de ez nem megy)
a webshop miatt ill a netes/klikkelős adócsalás miatt nem lehet mindhárom tevékenységre azonos bankszámlád, mert a könyvelőd majd szépen felvilágosít róla, hogy a nav seggbe fog kúrni az ilyesmi miatt, a könyvelő meg nem tudja megcsinálni a könyvelést - ez független a pp-től
Bankszámla alatt bankkártyát értettem, mivel 1 bankkártya = 1 számla, de sztem értjük egymást.
Adócsalásról nincs itt szó, semmi ilyesmiben nem agyalok! A webshopos paypalt legfeljebb külön bankkártyával intézem. A 3. pedig nem egy saját biznisz, hanem én kattintgatnék és azért szépen kapnám az unokáim egyetemére a zöldhasúakat.
Tehát akkor a magán illetve a klikkelős paypal lenne egy OTP-s számlára/kártyára utalva.
az 1 bankszámla= 1 bankkártya nem igaz...1 számlához több kártya is kapcsolódhat és nem mindegy, hogy bankszámlaszám vagy bankkártyaszám
a netes klikkelős jövedelemszerzés meg adóköteles - ha nem adózol, az akkor is adócsalás, ha a máltai szeretetszolgálatnak gyűjtesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!